Жена демонстрира колко е лесно някой да бъде дрогиран в

...
Жена демонстрира колко е лесно някой да бъде дрогиран в
Коментари Харесай

Жена показа колко лесно може да ви дрогират в клуб и как да се предпазите ВИДЕО

Жена показва какъв брой е елементарно някой да бъде дрогиран в заведение, като опиатът бъде комплициран в питието му, даже то да е пред очите на жертвата. Тя го направи за да предизвести всички дами по отношение на заплахите на нощния живот.

Мел Хол от Торонто неотдавна качи видеото си в мрежата ТикТок. В него тя изяснява, че да се постави поставка за чаша върху самата чаша е най-хубавият метод човек да се защищити в нощния клуб.
Въпреки това, консуматори я подложиха на рецензии, определяйки мярката ѝ за сигурност като "ненужна ". Затова Мел реши да снима различен клип, в който да покаже какъв брой елементарно се поставя опиат в чашата с питието.
Мел разиграва разнообразни сюжети, които са употребявани от насилниците в клубовете, употребявайки чаша с вода, сложена на плота в кухнята ѝ, и галета в качеството на дрога.
Мел пуска галетата в чашата без да бъде видяна по пет разнообразни метода, в това число и до момента в който протяга ръката си за приятелско здрависване, или с цел да даде банкнота, с която да си заплати питието.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР