Жена, чийто майчин език е английски, не успя да убеди

...
Жена, чийто майчин език е английски, не успя да убеди
Коментари Харесай

Ирландка не успя да убеди компютър, че може да говори английски

Жена, чийто майчин език е британски, не съумя да убеди компютър, че знае езика на задоволително положително равнище, с цел да получи виза.

Това е куриозната история на ирландката Луис Кенеди, която има две висши образования на този език. Тя работи в Австралия от две години като ветеринар и неотдавна е решила да кандидатства за непрекъснато местопребиваване въз основа на специалността си.

С изненада обаче схванала, че компютърът, който оценявал познанията ѝ, е решил, че тя не приказва задоволително добре майчиния си език, споделя в. " Гардиън ". Макар да се е справила с писането и четенето, машината я е скъсала на изпита по приказваме британски.

Австралийските управляващи употребяват пет компании за осъществяване на езиковите изпити, само че Кенеди е попаднала при единствената от тях, която не включва хора, а разчита единствено на оценката на компютър. От компанията Pearson изрично отхвърлят, че има проблеми с теста, само че дамата сочи, че няма по какъв начин да няма недостатъци, откакто човек като нея не е съумял да получи задоволително точки.

Ветеринарят, която чака бебе през октомври, ще подаде молба за краткотрайна виза и ще стартира развой по приемане на съпружеска такава.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР