Жена, бивша служителка на Националния голф клуб на Тръмп, заведе

...
Жена, бивша служителка на Националния голф клуб на Тръмп, заведе
Коментари Харесай

Бивша служителка на клуба на Тръмп съди за предполагаем принудителен секс с шефа, незаконен NDA

Жена, някогашна служителка на Националния голф клуб на Тръмп, заведе дело против притежавания от Доналд Тръмп бизнес в сряда, потвърждавайки, че е била принудена да прави секс от нея надзирател и принудена от персоналния юрист на Тръмп да подпише нелегално съглашение за неразкриване на информация.

Алис Бианко заведе делото си против клуба Бедминстър, Ню Джърси, във Върховния съд на окръг Мидълсекс. В изказванието си, обявено за първи път от Politico, Бианко прави поредност от смущаващи изказвания за опита си като сървър в клуба през 2021 година, когато е била на 21.

В рамките на първия си месец на работа, Бианко твърди, мениджърът на храните и напитките на клуба, Павел Меличар, стартира да я тормози полово, като я караше да носи къси униформени поли и й даваше бутилка коняк като подарък, което в последна сметка докара до това, че той принудително я майтапи и я пита „ какво ще направи за него ” в подмяна на нейната сигурност на работата. Меличар, който беше в средата на 50-те, показваше на Бианко тип...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР