Жена беше намерена простреляна в колата си снощи в София.

...
Жена беше намерена простреляна в колата си снощи в София.
Коментари Харесай

Разкриха подробности за застреляната в София жена

Жена беше открита простреляна в колата си нощес в София. Сигналът е подаден малко преди 21.00 часа от мъжа, с който е живеела на фамилни начала.

Жената е на 47 години. Открита е с огнестрелна рана в главата в столичния квартал "Младост ". Разследващите работят по две версии - ликвидиране или самоубийство. По към момента непотвърдена информация става въпрос за Станка Марангозова. Преди години тя е била упрекната във финансови измами, а през 2011 година е била задържана от ДАНС за пране на пари.

Предстои доста работа, тъй че сега, в който можем да ви дадем някаква информация, знаете, че постоянно сме били открити за медиите - ще ви бъде дадена такава информация, сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев, представен от Българска национална телевизия.

Сигналът е подаден в 20.48 часа от приятеля ѝ, с който живее във фактическо общуване. Имаме данни по кое време се е случил изстрелът. Убитата Станка Марангозова е престъпно проявена, добави Хаджиев. Става въпрос за финансови измами и пране на пари, добави той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР