Жена беше арестувана, след като мъж беше намушкан с нож

...
Жена беше арестувана, след като мъж беше намушкан с нож
Коментари Харесай

Жена беше арестувана, след като мъж беше намушкан с нож по време на училищно бягане пред „разтърсени“ ученици

Жена беше задържана, откакто мъж беше намушкан с нож пред учебно заведение в северен Лондон този следобяд, оставяйки учениците „ разтърсени “.

Съобщава се, че децата са били оставени „ разтърсени и смутени “, защото са били държани вътре в главното учебно заведение Capel Manor в Енфийлд до 16:30 след случая. Съобщава се, че учебното заведение е било сложено под защитно блокиране, защото чиновници и членове на лондонската кола за спешна помощ са участвали на местопроизшествието.

Говорител на столичната полиция добави: „ Полицията беше извикана към 15:15 часа във вторник за известия за мъж, намушкан с нож в учебно заведение в Булсмур Лейн, Енфийлд.

„ Полицаи и кола за спешна помощ в Лондон Службата е посетила и открила мъж на към 40 години с прободна контузия – откаран е за лекуване в болница; положението му не е животозастрашаващо.

„ 34-годишна жена беше задържана на местопроизшествието по съмнение за GBH и остава в ареста. В този случай не са взели участие възпитаници или чиновници в учебното заведение. Запи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР