Жена бе нападната и ранена от ягуар в зоопарк в

...
Жена бе нападната и ранена от ягуар в зоопарк в
Коментари Харесай

Няма да приспят ягуара, който нападна жена в зоопарк след опит за селфи

Жена бе нападната и ранена от ягуар в зоопарк в Аризона, Съединени американски щати, откакто се приближи рисково близо в желанието си да си направи селфи с дивото животно. Тя даже е минала предпазните преграждания, с цел да направи въпросния кадър, настояват от управата на зоологическата градина.

„ За страдание малко преди затварянето на парка довечера се случи случай с клиент, който прескочи бариерата, с цел да си направи фотография ”, пишат от зоопарка.

В известието се споделя още, че дамата не е с животозастрашаващи пострадвания и незабавно е извикан екип на Спешна помощ.

Видеоклип, сниман от очевидец след нападението, сподели обаче тежка рана на лявата ръка на дамата. Местни медии оповестяват, че това е вторият случай с ягуара за един месец. От зоопарка са безапелационни обаче, че няма да евтаназират животното.

" В нито един миг животното не е напускало загражденията... апелирам, не забравяйте за какво са сложени бариерите ", споделят още от зоопарка.

Жената, която е на към 30 години, се извини за постъпката си. Според Кристи Моркум, представител на зоологическата градина, дамата " се усеща извънредно за неприятната обществена популярност, която зоопаркът натрупа сега в резултат на случая. "

Ягуарите са най-големите хищници от семейство котки, които живеят в дивата природа на Северна и Южна Америка. Възрастните екземпляри тежат от 55 кг до 90 кг.

 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР