Жена бе блъсната на пешеходна пътека на столичния булевард Граф

...
Жена бе блъсната на пешеходна пътека на столичния булевард Граф
Коментари Харесай

Жена бе блъсната на оживен булевард от мъж на тротинетка, ръката й е счупена

Жена бе блъсната на пешеходна пътека на столичния бул. " Граф Игнатиев ", в резултат на което ръката й бе счупена поради мъж, ръководещ тротинетката с несъобразена скорост в насрещното придвижване. Пострадалата е със междинна телесна щета. Но глобен ли е нарушителят? И защо пострадалата упреква органите на реда, че не са се отнесли задоволително съществено към случая? 

На 10 август Албена пресича улицата, когато мъж, ръководещ тротинетка я блъска в тил. Група хора и екип на Бърза помощ незабавно оказват помощ на дамата. Но се постанова след оказаната първа помощ, дамата да се върне на мястото на произшествието.

На мястото на случая, по думи на Албена, са били два екипа на КАТ.

" Този, който управляваше тротинетката остана до края в безусловно мълчание. Аз по този начин и не разбрах неговото име. Нито веднъж не ми сподели " Извинявайте ". Просто безмълвно седнал съм 4 часа на тротоара ", описа тя пред NOVA.

Органите на реда изземат запис от видеонаблюдение, само че когато потърпевшата поискала записа, те обяснили, че са го изтрили.

" Възмутена съм, тъй като най-после на него му дадоха някакъв документ и му споделиха, че би трябвало да заплати акт. Неговата реакция, единствената, която изрази беше: " Така ли, акт?! " и си потегли с тротинетката ", добави пострадалата.

Албена е претърпяла и операция на ръката. " Казаха, че има очевидци, само че отхвърлиха да ми дадат имена или каквито и да било данни ", изясни Албена. Тя е решена да търси правата си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР