Желязната църква е събирателен образ на българщината. Хората, които си

...
Желязната църква е събирателен образ на българщината. Хората, които си
Коментари Харесай

Режисьор: Поповете ни носят напрежение, страх и омраза

”Желязната черква е сборен облик на българщината. Хората, които си правеха фотоси в храма, бяха в пъти повече от тези, които палеха свещи. Светата обител носи успокоение, а поповете - напрежение. Духовниците приказват за ненавист и с ненавист. Като че ли са не запомнили Бог ”, сподели режисьорът Стилиян Иванов. Пред Bulgaria ON AIR актьорът означи, че християнските полезности не са патент на църквата, а на цялото човечество, защото сърцето е мястото където живее Бог.

" Образованието надалеч превъзхожда религията. Това, което се случва в Истанбул, си заслужава възторженостите. Българчетата там вървят на българско учебно заведение, с цел да се научат да приказват верен български и да продължат традициите на нашия народ ", уточни той.

За край на диалога Иванов повтори недвусмислено, че поповете ни споделят огромни приказки, само че в дейностите си стоят на страната на омразата и страха. Нещата у нас са доста комплицирани, щом водач на левицата цитира Светия Синод, а преди този момент беше " опиат за народа ", заключи режисьорът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР