Желязната лейди на ДБ Антоанета Цонева бе изненадана приятно по

...
Желязната лейди на ДБ Антоанета Цонева бе изненадана приятно по
Коментари Харесай

Обяснение в любов изненада Антоанета Цонева

Желязната лейди на Демократична България Антоанета Цонева бе сюрпризирана прелестно по време на обиколките на Демократична България из страната. Депутатката от последните три Народното събрание откри на буса на демократите втъкната под чистачките записка с...нарисувано сърце. 

“Добро утро! Днес сме в Етрополе и Ботевград. Някой е поставил сърце на стъклото на буса ни тази нощ. Благодарим за поддръжката! На 2 октомври с 25 за “Демократична България ”, написа зарадвана другояче деловата и постоянно сериозна дама. 

Заедно с претендентите на “Демократична България ” от София област Николай Диловски, Иван Димитров, Нели Цанова и Димитър Дмитров, тя се срещна с жители в двата града от региона. 

„ Управлението има потребност от разсъдък, по тази причина и нашият избирателен слоган е подобен - " Довери се на разсъдъка ". Управлението би трябвало да бъде устойчиво, построено на рационални и устойчиви решения. Ние от " Демократична България " търсим силата на хората, тъй като считаме, че сме тези, които могат да обезпечат това. Нужна ни е поддръжката им, с цел да можем да пазиме дневния ред в полза на хората, както и да имаме по-голяма тежест в идващия парламент “, сподели Цонева.

Цонева увери локалните, че никой няма да стои на мрачно и на студено през зимата, нито пък да бъде оставен с неплатени сметки, макар непрекъснатите шокиращи и страховити предизвестия от ръководещите и ГЕРБ.   

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР