Желко Обрадович никога не е бил известен с търпението си,

...
Желко Обрадович никога не е бил известен с търпението си,
Коментари Харесай

Не ядосвайте този човек!

Желко Обрадович в никакъв случай не е бил прочут с търпението си, даже в противен случай. Легендарният треньор, който има 9 трофеи на Евролигата като състезател, излезе отвън кожата си при последния мач на Фенербахче в конкуренцията. Тогава в обект на неговия яд се трансформира гръцкия пойнт гард Костас Слукас, който е с репутацията на един от най-важните и високо ценени от Обрадович играчи в състава на “фенерите”.

“Какво искаш, Коста? Сега ме питаш какво да играем. Цял живот чакате мен. Окей? Цял живот. Всеки един от вас!”, развика се Обрадович и както постоянно в сходни обстановки почервеня. Гневът му обаче наподобява разсъни подопечните му и те се пребориха за успеха в Тел Авив против Макаби, като сега имат 8 победи и 1 загуба, заемайки второ място в класирането на Евролигата.

Избухливият манталитет на Обрадович постоянно му основава проблеми със съдиите, а водените от него баскетболисти също стават жертва на страстите на своя треньор. През предишния сезон Желко шамароса Мелих Махмутоглу, който е капитан на тима, а по-късно обоснова действието си с това, че го усеща като личен наследник. Преди няколко години пък една от огромните очаквания на истанбулския отбор тогава - Омер Юртсевен, съвсем отнесе удар с дъската от треньора, тъй като се осмели да му отговори по време на спиране.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР