Желаният от Левски Рикардиньо пристигна вчера в България. 21-годишният бразилец

...
Желаният от Левски Рикардиньо пристигна вчера в България. 21-годишният бразилец
Коментари Харесай

Стоилов доволен от трансфера на Рикардиньо

Желаният от Левски Рикардиньо дойде през вчерашния ден в България. 21-годишният бразилец кацна на летище София дружно с мениджъра Джери Перейра.

Първо той ще премине медицински прегледи, след което ще завърши прекосяването си на " Герена ", написа " Тема спорт ".

Рикардиньо идва от локалния гранд Гремио. Сините няма да заплащат трансферна сума за правата му, а бразилският клуб ще получи огромен % от идващ трансфер на нападателя.
 На
На " Герена " се молят Блажевич да последва Шеху

Но към този момент без триумф

Рикардо Виана Фильо-Рикардиньо, както е цялостното име на играча, е роден на 23 април 2001 година в Сау Пауло. Именно от едноименния клуб стартира и кариерата му. След това минава през Гремио и Атлетико Гоянензе, а в Европа нападателят е играл за португалския Маритимо. Той е отказал няколко по-добри във финансово отношение предложения. Едно от предложенията към младока е било от клуб от Саудитска арабия. То обаче е отхвърлено от Рикардиньо, който е желал да продължи кариерата си в Европа. Това е повода и да не пожелае да облече фланелката на различен бразилски тим от Серия А.

През есента бразилецът игра като преотстъпен в различен клуб от най-високото равнище - Атлетико Гоянензе. Общо за годината Рикардиньо бе на терена в 7 турнирни мача в Серия Б и 6 в Серия А, като в тях не съумя да се разпише. Рикардиньо има и португалски паспорт. Това значи, че няма да заема квота за състезател отвън Европейския съюз. През 2021-а е бил желан от Лудогорец, само че до трансфер не се стига - избира да е чартърен в Маритимо.

" Нападателят към момента е златна буца, откакто направи отлична 2021 година. Преди време не съумя в португалския Маритимо, само че в случай че в този момент се потвърди в Европа, ще донесе доходи на Гремио ", написаха в Страната на кафето преди дни за нападателя.

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е останал доста удовлетворен, че сините са съумели да уредят Рикардиньо преди края на 2022 година и нападателят ще може да започва от началото на подготовката с новите си съотборници.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР