Желанието за съвършенство по време на тренировките всеки ден на

...
Желанието за съвършенство по време на тренировките всеки ден на
Коментари Харесай

Робъртсън: Здравите тренировки правят Ливърпул силен

Желанието за съвършенство по време на тренировките всеки ден на „ Мелууд” прави по този начин, че Ливърпул да се показва на най-високо равнище. Това удостовери Андрю Робъртсън пред клубни уебсайт на мърсисайдци.

След като Ливърпул стана притежател на Шампионската лига за шести път през предишния сезон, то през новия „ червените” стартираха с 12 точки в първите си четири мача от Премиър лийг, както и спечелването на Суперкупата на УЕФА.Капитанът на Шотландия удостоверява, че целият тим се раздава на 100% и това прави нужното за Ливърпул да продължава напред в развиването си.

„ Стандартът е висок, тъй като се раздаваме във всяка една подготовка за идващия мач. Винаги желаеме повече от себе си”, показа №26 пред шотландските медии.

„ Мениджърът изисква това от нас, както и щабът, който е до него. Не ни се разрешава да се разсеем и за момент, щом упражняваме, а това прави по този начин, че сме подготвени в идващите мачове. Разбира се, че ще имаме слаби мачове, защото това е обикновено. Но това няма да е от липса на тренировки и опити, тъй като това го вършим изцяло. Нужно е да си квалифициран постоянно на най-много, с цел да бъдеш огромен отбор”, продължи левият защитник на европейския футболен крал.

 Анди Робъртсън
източник: Gulliver/Getty Images
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР