Желанието за победа и постигането на поставените цели са типични

...
Желанието за победа и постигането на поставените цели са типични
Коментари Харесай

Кубрат и Тервел Пулеви - посланици на "Да изчистим България"

Желанието за победа и постигането на поставените цели са типични качества за най-хубавите ни боксьори при експертите – братя Пулеви. Победа освен на кръга, само че и победа за обществото.

С тази цел Кубрат и Тервел стават посланици на „ Да почистим България”.

Двамата дойдоха в постройката на bTV, с цел да снимат промоционелен клип за присъединяване им в акцията. С положително настороение, смешки и закачки стартира подготовката за фотосите. Последва забавна среща със признака на акцията Зеленко.

Запитан за какво дружно с Тервел се включват в акцията " Да почистим България ", Кубрат съобщи пред bTV: " Защото е доста значимо, има потребност България от непорочност, има потребност да се прочисти малко... от боклуците. "

Тонът му обаче се променi, когато станa дума за чистотата на родината ни.

" Ние сме, нагледно казано, като един мравуняк, в който като всичките работят в екип, знаете че вършат невероятни неща. Трябва просто да бъдем дружно, да се включат всички хора и България ще се почисти. Не единствено да се почисти, ами и да не се цапа, да не се мърси, това би трябвало да научат децата си, подрастващото потомство като цяло, и възрастните. Всеки втори човек си хвърля фаса наулицата, за цигарата дават и благо и драго, само че фаса си го хвърлят... Всеки, всички мои другари, безусловно всички. "

" Имам другари, мои хора, които са бих споделил интелигентни, с състояние, шефове на дадени институции. И все пак си хвърлят фасовете и боклуците. „ А, викат, то сега… или ги изпускат по този начин несъзнателно, тъй като знаят, че им се караме и ги изпускат несъзнателно, което е доста грозно. Това демонстрира, че човек няма отношение към себе си, няма отношение към мястото, на което живее, един тип да не бъда недодялан, само че сме малко или доста прасета. "

Пулеви неведнъж са показали любовта си към България и природата, точно поради това и идеята намира особено място в тяхното сърце.

" Просто тук ни интересува нас ясно и тъкмо България, което е значимо. Някой като каже страната я няма... Как я няма? Държавата сме ние хората. Това е страната. Обикновено всеки споделя – но този по този начин, оня по този начин, а той е безусловно същия. Така че доста пъти по този начин е елементарно да изхвърлиш боклука през прозореца, само че задържаш го, по-късно ще го хвърлиш. Да има съзнанието, да има отговорността за това нещо.

Кубрат и Тервел Пулеви към този момент са част от тима „ Да почистим България”. За положителните каузи от време на време се изискват и жертви, само че талисмана на акцията Зеленко устоя конфликта с братята.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР