Желанието на западните страни да победят Русия придоби много опасни

...
Желанието на западните страни да победят Русия придоби много опасни
Коментари Харесай

Патриарх Кирил: Всяко желание да се унищожи Русия ще означава край на света


Желанието на западните страни да победят Русия закупи доста рискови форми, само че всеки опит за реализирането му ще значи завършек на света. Това съобщи московският патриарх Кирил след литургия.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8981
„ Днес има огромни закани за света, за нашата страна и за целия човешки жанр. Желанието да се победи Русия закупи доста рискова форма. Молим Господ да даде мъдрост на безумците и да им помогне да схванат, че всяко предпочитание да се унищожи Русия би означавало завършек на света ”, сподели той.

Патриархът добави, че Русия разполага с мощни оръжия и е обитаема с доста мощни хора, които постоянно са били стимулирани да побеждават. Според него през днешния ден „ някои безумци ” имат концепцията, че в сегашните условия Русия може да бъде победена или преформатирана, т.е., на нейните поданици да бъдат наложени някакви нови полезности, които „ даже не могат да се нарекат полезности ”.

„ Днес е толкоз обезпокоително време, само че ние имаме вяра, че Бог няма да изостави съветската земя, че Русия ще има сили, в случай че се наложи, да отбрани своята земя и своя народ. Дай Боже, да не се стига до такова изясняване на връзките - Господ да сдобри всички, да ги успокои и да им помогне да работят дружно, с цел да създадат света по-добър ”, добави патриархът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР