Желанието да сме много страстни е много модерно в днешно

...
Желанието да сме много страстни е много модерно в днешно
Коментари Харесай

Ето 6 неща по време на секс, които мъжете всъщност мразят

Желанието да сме доста буйни е доста съвременно в днешно време, само че от време на време тъкмо това може да ни накара да вземем неверни решения. Разбира се, може да сбъдвате фантазиите си, само че има няколко неща, за които би трябвало да внимавате по време на любовната игра. Експерти са създали изследване и са стигнали до извода, че дамите позволяват тъкмо 6 съдбовни неточности в леглото, които мъжете просто не понасят. Забравете за тях, с цел да не забравите за обичания.

Контакт с очите
Актрисите от горещия род нормално гледат половинката в очите или в тази ситуация камерата. В живия живот обаче това не е кой знае какъв брой мъдро решение. Може да стигнете до зрителен контакт, само че всичко има своите граници, в случай че прекалите, рискувате да развалите целия миг, да предизвикате смях или дискомфорт.

Приберете ноктите
Драскотините по гърба изобщо не са наложителен белег за буйна нощ. Може да демонстрирате пристрастеността на мъжа си, без да го осакатявате и да му причинявате болежка. Като цяло преди да решите да наказвате някого физически, е по-добре да обсъдите това с него и да установите какви са границите.

Овлажняването е ключът към удоволствието
В порното като че ли участниците не употребяват никакви спомагателни средства. Всъщност колкото по-влажно е, толкоз по-приятен е сексът. Има голям брой гелове, които вършат секса по-хубав. Колкото по-хлъзгаво е, толкоз повече нервни окончания биват подтиквани. Липсата на лубрикант може да докара до противоположния резултат, пострадвания, протриване и късане на презерватива.

Дрехите могат да бъдат спънка
Самата концепция, че откакто сте се поддали на пристрастеността, не сте имали време да съблечете облеклата си, е красива. Частичната голота вълнува фантазията. Спонтанността може да направи секса по-разнообразен.
Понякога спомагателните облекла обаче просто пречат и вие и половинката ви се чувствате неловко по време на самия акт. Преди да вършиме секс обмислете какво носите и дали несвалянето му може да е проблем.

Не надценявайте опциите си
Актрисите в еротичното кино са доста умели в оралните милувки и почтено доста нападателни. Доста травматично би било да ги имитирате без особено образование. Опитът да овладеете нова техника непосредствено върху половинката не си коства, защото рискувате да превърнете секса в кошмарно прекарване. Важно е да се водите от реакциите на половинката си и да действате точно съгласно тях.

Не преигравайте
Филмите за възрастни са режисирани продукции, в които играят актриси. Това, което виждате на екрана не са същински страсти, тъй че не трябва да имитирате сляпо държанието на девойките от еротичното кино.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР