Желаейки ви приятна вечер, Марица иска да анонсира само част

...
Желаейки ви приятна вечер, Марица иска да анонсира само част
Коментари Харесай

Четете в Марица: Изненада! Слави се кани да става премиер

Желаейки ви приятна вечер, " Марица " желае да анонсира единствено част от аргументите, заради които би трябвало да си купите броя ни на следващия ден. Сътресенията в страната не престават, а ние улавяме първи вибрациите:

Изненада! Слави се кани да става министър председател

Слави Трифонов е подготвен да стане министър председател, в случай че след изборите на 11 юли партията му „ ИТН “ получи още веднъж мандат за сформиране на държавно управление. Това оповестиха източници от обкръжението на шоумена, който през вчерашния ден разгласи във Facebook, че е подготвен да носи политическа отговорност, само че без да става народен представител.

Шефката на " Напоителни системи " ремонтирала БМВ-то на майка си с държавни пари

За голям брой евентуални нарушавания, осъществени в държавната компания " Напоителни системи " и свързани с нейния шеф Снежина Динева, сигнализира земеделският министър в служебния кабинет Христо Бозуков.

По думите му шефката е ремонтирала колата на майка си против 2800 лв. от касата на държавното сдружение, а в това време не полагала грижа да си прибере вземания за 4 млн. лева Динева удостовери за ремонта на БМВ-то на майка си с държавни пари, само че оправда това с обстоятелството, че 2017 година насам употребила служебно колата за командировки.

Одит откри куп нарушавания при ремонта на Околовръстното

Ремонтът на околовръстното шосе на Пловдив е изработен с доста нарушавания, а някои действия не са осъществени добре. Това сочи резултатът от ревизия, осъществена от сертифициран инспектор по поръчка на Института за пътна сигурност

Сред констатациите са, че има 30 нерегламентирани входно-изходни пункта, недобър надзор на скоростта, както и други рискове, които заплашват живота и здравето на пътуващите по него.

Нова тройна коалиция може да смени модела ГЕРБ

Има Такъв Народ мъчно ще активизира повече от 700 000 души на изборите и е малко евентуално да стане първа политическа мощ. На Слави не му би трябвало да е първа политическа мощ, подобен вид планове са мощни в съпротива, разяснява за „ Марица” политологът доцент Стойчо Стойчев.

Ще ядем сушено кисело мляко и кюнефе

Сушено кисело мляко ще се създава в модерното дружество за преправка на мляко и произвеждане на млечни артикули край село Желязно. Продуктът е част от новата серия хранителни произведения, които ще излизат от фабриката.

Родопската яка може да се прочуе с винарска велоалея

Инициаторите за реализиране на плана са дейни общественици. Сред тях е дългогодишният учител по математика Георги Чунчуков, покровител на значими дела. Идеята за брестнишко пано може да се трансформира в огромен план, в случай че селата в Родопската яка бъдат свързани с велоалея, която да бъде наречена „ Винарска велоалея „ Тракийски конник “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР