Желаещите, които не са се записали и искат да се

...
Желаещите, които не са се записали и искат да се
Коментари Харесай

Медици от цяла България ще мерят сили в благотворителен тенис турнир в Бургас

Желаещите, които не са се записали и желаят да се включат, могат да го направят на 20 май

Медици от няколко града на страната ще мерят сили в тенис шампионат за лекари, а събитието е част от поредицата “Спортувай с задача с КОЦ- Бургас “ в партньорство с Община Бургас

В тенис шампионата могат да вземат участие и хора, които не са от лекарското съсловие. Той ще се организира на кортовете в парк „ Езеро “ тази събота и неделя от 10 часа. Има четири записани тима до този миг, като единият е на КОЦ. Управителят на здравното заведение проф. Христо Бозов ще бъде негов капитан. Всеки тим ще бъде формиран от двама мъже плюс една запаса и две дами плюс една запаса. Срещите ще бъдат по единично и по двойки.  

Управителят на КОЦ-Бургас проф. Христо Бозов изрече голяма признателност на Община Бургас, кмета на града Димитър Николов и отговорниците по спортни действия, които са дали гратис 6 и 7 и 9 и 10 корт за спортното събитие.

Целта на тенис шампионата е да се продължи със спортните действия на КОЦ-Бургас, който всяка година провежда колоездачната обиколка с благотворителна цел „ Велотон “, а за втора година ще провежда в средата на лятото и шампионат по плажен волейбол с благотворителна цел.

Призоваваме искащите, които не са се записали и желаят да се включат, да дойдат на 20 май в 9 часа на кортовете в парк „ Езеро “ – първо ще се организира брифинг и в 10 стартира спортната част, сподели пред Флагман.бг проф. Христо Бозов.

И НАКРАТКО:

КЪДЕ:

Тенис корт „ Парк езеро “

КОГА:

20 и 21 май 2023г. от 10:00 ч.

ФОРМАТ:

Предвижда се шампионат на сингъл и двойки за мъже и дами
практикуващи лекарска специалност
 

РЕГЛАМЕНТ:

Играе се по скица на елиминиране или в групи, в
зависимост от броя на участниците.

Спортът е здраве и добър асистент за справяне със напрежението. Нека дружно покажем, че положителното заслужава почитание, допълнено от здрав дух в крепко тяло, приканват от КОЦ-Бургас.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР