Желаещите да започнат своя стаж в групата Електрохолд могат да

...
Желаещите да започнат своя стаж в групата Електрохолд могат да
Коментари Харесай

Електрохолд открива Стажантска програма 2024

Желаещите да стартират своя стаж в групата Електрохолд могат да подават документи до 31.05.2024 година Стажът в Електрохолд е заплатен и е с гъвкава дълготрайност. Той е предопределен за студенти с мотивация за работа и с готовност за развиване. Кандидатури се одобряват на имейл [email protected].

„ Ще се радваме да дадем опция за старт в кариерата на младежите. Успешните образци, които имаме от предходните издания, сочат, че това е един от най-ефективните модели за доближаване на бизнеса и образованието, а за младите ни сътрудници предлага вероятност за стабилно развиване ", сподели Евгения Накова, шеф Човешки запаси в Електрохолд България.

Стажантската стратегия на Електрохолд е основана преди 16 години. Досега през нея са минали над 1000 участници, а повече от 200 са намерили професионалната си реализация в сдруженията на Електрохолд в България. Някои към този момент заемат управителни позиции.

Тази година Електрохолд търси стажанти за дирекциите Обслужване на клиенти, Финансово счетоводство и надзор, Човешки запаси, както и в региона на анализите и балансирането на електрическа енергия, търговията с електрическа енергия и построяването на ВЕИ.

Желаещите да започват своята кариера в най-голямото електроразпределително сдружение в България - ЕРМ Запад, имат опция да избират сред дирекциите Експлоатация и поддържане, Стратегическо обмисляне и развиване на мрежата, Мерене и ръководство на данни, отдел Нетехнически загуби.

Пълният лист с отворените стажантски позиции може да бъде открит на уеб страницата:

Освен че стажът в групата Електрохолд е заплатен, той предлага опция за придобиване на професионален опит в огромна компания. Осигурява се работа с умел наставник и с екип от експерти. Дружествата оферират гъвкаво работно време, кариерно консултиране и присъединяване в многочислени доброволчески и екипни начинания.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР