Желаещите да се включват в стажантската програма на Yettel имат

...
Желаещите да се включват в стажантската програма на Yettel имат
Коментари Харесай

Стажантската програма на Yettel търси нови таланти

Желаещите да се включват в стажантската стратегия на Yettel имат още една седмица да аплайват за място в нея. За седма поредна година Hub by Yettel дава опция на студенти в последнa година на образование и неотдавна приключили експерти да се потопят в действителна работна среда и да черпят опит от най-хубавите специалисти в областта на телекомуникациите.

„ Едни от най-известните ни услуги са създадени точно благодарение на стажанти. Интересното е, че над 85% остават при нас на непрекъснати позиции след завършването на програмата точно тъй като към този момент са задоволително навлезли в бизнес сферата, в която желаят да се развиват “, споделя Лора Абусалем, Експерт Привличане на гении в Yettel.

Едно от огромните преимущества на стажа в телекома е опцията младите експерти да работят по съответни планове. Така те развиват основни пълномощия и познания, които са в основата на сполучливия кариерен старт. Тази година стажантите могат да до 11 септември в разнородни професионални посоки, измежду които графичен дизайн, бизнес маркетинг, създаване на програмен продукт, employer branding, работа с данни и администриране на видео платформи.

„ Още обявата за работа ме впечатли мощно. Бях сюрпризирана, че отношението към стажантите и чиновниците е безусловно еднообразно, тъй че се усещах равностойна от самото начало “, споделя своя опит от стажа в Yettel Юлияна Йовова, която към този момент работи като Специалист Управление стойност акции в компанията. Благодарение на програмата в Yettel попада и Карина Деветакова, която към днешна дата е Специалист Дигитално потребителско преживяване. „ Yettel ме притегли като шеф и среда за работа с многочислените планове, работата с специалисти и другарствата, които завързах “, споделя Карина. „ По време на стажа работихме по действителни планове, които бяха много забавни и значими за компанията, и успяхме да допринесем за нейното развиване “, споделя Симеон Николов, който след школата на Hub by Yettel остава в екипа като Специалист Статистика и моделиране на данни.

Какво още споделят част от младите гении на телекома за своите прекарвания като стажанти можете да видите във.

В рамките на програмата Hub by Yettel участниците получават възнаграждение и всички придобивки, които употребяват чиновниците на компанията, измежду които: проект с неограничени минути и мобилен интернет, отстъпка за закупуване на мобилно устройство, в допълнение здравно обезпечаване, добавка за превоз, ваучери за храна, безвъзмезден достъп до Linkedin Learning.

Повече информация за стажантската стратегия, както и изложение на отговорностите на претендентите и условията за всяка позиция можете да откриете на.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР