Желаещите да се ваксинират срещу COVID-19 имат възможност да го

...
Желаещите да се ваксинират срещу COVID-19 имат възможност да го
Коментари Харесай

Ваксини срещу COVID-19 ще се поставят в 4 общински кабинета

Желаещите да се имунизират против COVID-19 имат опция да го създадат и в неделя - 20 март, в четири общински имунизационни кабинета, оповестиха от Столична община.

Пунктовете се намират в три търговски центъра - „ България мол “, „ Парадайс мол “ и „ Сердика мол “ с работно време от 13:00 до 18:00 часа; и в Многопрофилната болница " Княгиня Клементина " (бивша Пета МБАЛ) - от 10:00 до 17:00 часа.

Продължава и самодейността на Столична община за имунизация на колективи на място. Това става с предварителна поръчка от предприятия и компании. На уеб страницата на Контактния център на Столична община  е оповестено заявление, което шефовете на компаниите могат да попълнят, с цел да заявят, че желаят имунизационен екип да ги посети на място.

В страната също ще има опция за имунизации.

Бургас:

В почивните дни 19 и 20 март ще работи изнесен имунизационен пункт на територията на магазин „ Метро “, град Бургас, с работно време от 10 до 17 часа.

Враца:

В почивните дни мобилен екип на РЗИ Враца ще прави имунизация по домовете.

Освен в изнесените имунизационни пунктове искащите да си слагат ваксина против COVID-19 през почивните дни могат да го създадат и в имунизационните пунктове в лечебни заведения и районни здравни инспекции, някои от които работят през цялата седмица.

От Министерството на здравеопазването предлагат на жителите, които желаят да се ваксинират във краткотрайните пунктове, да се осведомят за работното им време авансово.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР