Желаещите да се ваксинират срещу COVID-19 имат възможност да го

...
Желаещите да се ваксинират срещу COVID-19 имат възможност да го
Коментари Харесай

Девет общински пункта за ваксинация този уикенд в София

Желаещите да се имунизират против COVID-19 имат опция да го създадат и тази събота и неделя, 26 и 27 февруари, в 9 общински имунизационни кабинети. Това оповестяват от Столичната община.

Изнесените пунктове се намират в:

Две метростанции: " НДК " с работно време от 9:00 до 14:00 часа и „ СУ " Св. Кл. Охридски “ – от 12:00 до 17:00 часа;

Пет търговски центъра – „ България мол “, „ Парадайс мол “, „ Ринг мол “, „ Сердика мол “ и The Mall и работното им време е от 13:00 до 18:00 часа;

Многопрофилната болница " Княгиня Клементина " (бивша Пета МБАЛ) – от 10:00 до 17:00 часа;

Културния дом в ж.к. „ Дружба “, който работи от 9:00 до 16:00 часа.

Продължава и самодейността на Столична община за имунизация на колективи на място. Това се прави при предварителна поръчка от предприятия и компании. На уеб страницата на Контактния център на Столична община https://call.sofia.bg/ е оповестено заявление, което шефовете на компаниите могат да попълнят, с цел да заявят, че желаят имунизационен екип да ги посети на място.

Ваксините се обезпечават благодарение на Столичната РЗИ, дирекция „ Здравеопазване “ и екипите на „ Аварийна помощ и предварителна защита “ на Столичната община.

От понеделник до четвъртък тази седмица в общинските имунизационни пунктове са ваксинирани общо 423 души, а от началото на годината над 24 000.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР