Желаещи за ваксиниране в „зеления коридор и днес пред Пирогов,

...
Желаещи за ваксиниране в „зеления коридор и днес пред Пирогов,
Коментари Харесай

Отново опашка за ваксиниране в „зеления коридор“ пред Пирогов

Желаещи за имунизиране в „ зеления кулоар " и през днешния ден пред Пирогов, съобщи БГНЕС.

От лечебното заведение към този момент оповестиха, че тази седмица от 9:00 до 17:30 ще се прави имунизация и реимунизация на лицата, попадащи в четирите етапи на Националния имунизационен проект, в това число хората на и над 65 години и хронично болните. Когато във имунизационните пунктове няма задоволително искащи от предпочитаните етапи I-IV от Националния проект за имунизация против COVID-19, ще се ваксинират и непопадащи в целевите групи. В Пирогов зеленият кулоар за имунизации с векторната ваксина се възвръща от 13 часа на 1 март във всички 6 имунизационни пунктове.

Малко след този час пред лечебното заведение искащи да си слагат ваксина имаше.

В „ зеления кулоар " да се имунизира тук чакаше Николай. Той показа, че опашката не върви доста бързо. Николина видяла, че относително опашката не е доста огромна. Тя чакаше да се имунизира в „ зеления кулоар ". „ Ще очаквам до момента в който ми пристигна редът или до момента в който има ваксини ", сподели дамата. „ Минавах насам, видях опашката, допуснах, че отново са пуснали „ зелен кулоар " и взех решение да изчакам ", сподели Калина. Жената показа, че към този момент няма желания за ваксина. „ Искам просто да си слага ваксина и в случай че може да продължа живота си както преди и по този начин. Очаквам да стане, аз най-малко ще го продължа, в смисъл - ще пребивавам по-смело ", уточни тя. Сред тези, които чакаха за ваксина в „ зеления кулоар " бе и проф. Николай Милошев, който удостовери, че чака на опашка, с цел да се ваксинира.

Той взема решение, че би трябвало да се ваксинира по две аргументи. „ Едната е по тази причина, че най-вероятно аз ще бъда защитен, другата е, че колкото повече хора се имунизираме, толкоз по-бързо имаме късмет да спрем пандемията ", съобщи професорът.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР