Жегите определено не се отразяват добре на някои общински съветници.

...
Жегите определено не се отразяват добре на някои общински съветници.
Коментари Харесай

Истината за имотите на Вълка в София

" Жегите несъмнено не се отразяват добре на някои общински съветници. А в композиция с наближаващите локални избори – водят до нервности.

Днес общинският консултант господин Бонев е написал във фейсбук профила си, че ръководещото болшинство от ГЕРБ се готвело да даде десетки общински парцели на Румен Гайтански в подмяна на акциите му в къпалнята " Мария Луиза ".

Единственото правилно в патетичния текст на Бонев е, че Гайтански е изискал от съвета в случай че няма да изкупи акциите му в къпалнята, то да ги размени с парцели. Писмо, което персонално препратих незабавно на общинските съветници, включително и на Борис Бонев.

Преди 5 месеца точно господин Бонев предложи общината да си изкупи къпалнята назад. Тогава му отговорих, че за нещо, което е харизано преди 20 години с бандитски схеми на частни компании, няма по какъв начин в този момент да платим още десетки милиони левове от налозите на софиянци. Втори подарък няма да има и София няма да заплаща откуп. Нищо в позицията ми не се е трансформирало!

Апелирам към всички мераклии за власт да пият повече вода в жегите и да не всяват суматоха с подправени вести. София може и заслужава доста повече от евтини сценки и измислени герои ", написа шефът на СОС Г.Георгиев.

Снимка: Велислав Николов
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР