Jeep представи нова изцяло електрическа версия на своя емблематичен SUV

...
Jeep представи нова изцяло електрическа версия на своя емблематичен SUV
Коментари Харесай

Jeep представи изцяло електрическия Wragnler Magneto

Jeep показа нова напълно електрическа версия на своя емблематичен SUV Wrangler, който ще се споделя Wrangler Magneto, само че потребителите евентуално ще би трябвало да изчакат най-малко няколко години, с цел да могат да си го купят, защото занапред виждаме концептуалния пример, съобщи CNBC.

" Той е устойчива, прокрадваща се мощ за катерене ", сподели Джим Морисън, вицепрезидент на марката Jeep в Северна Америка. " Това е концептуално транспортно средство с нулеви излъчвания, която има качествата на Jeep 4x4, издигнати на идващото равнище. "

Ръководителите на Jeep обявиха, че всеки Jeep ще предлага някаква форма на електрификация в бъдеще, само че не са потвърдиха реализирането на напълно електрическата версия на Wrangler. Наскоро компанията стартира да продава хибридна електрическа версия на модела, брандиран като " 4xe ", подсилваща офроуд репутацията на марката, съчетана с електрификация.

Концепцията на Jeep Wrangler Magneto се основава на двуврат Jeep Wrangler Rubicon от 2020 година За да го преобразуват в електрически автомобил, инженерите са заменили мотора с вътрешно горене и някои поддържащи елементи с електрически съставни елементи, в това число четири акумулатори и електромотор.

Електромобилът ще е с мощ от 285 к.с. и въртящ миг от 370 Nm, като ще форсира от 0 до 100 км/ч за 6,8 секунди. Засега не е известно обаче какъв пробег ще има концептуалното возило.

Интересното при Magneto е, че има шестстепенна ръчна скоростна кутия, каквито по принцип не са нужни за електрическите транспортни средства поради техните електромотори. Марк Алън, началник на Jeep дизайн, сподели, че транспортното средство " има най-хубавите характерности " на автоматизирана скоростна кутия, само че " чувството за непосредствено задвижване " на ръчната скоростна кутия, което е основен фактор за феновете на офроуда.

Magneto беше показан дружно с няколко други поръчкови или концептуални автомобила на Jeep Easter Safari, годишно офроуд събитие на марката в Моаб, Юта. Jeep постоянно употребява офроуд събитието като тестово поле за опциите на своите транспортни средства, както и като метод за премерване на интереса на клиентите към нови артикули.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР