Жедсон Фернандеш определено не преживява най-добрия период в кариерата си.

...
Жедсон Фернандеш определено не преживява най-добрия период в кариерата си.
Коментари Харесай

Бенфика си връща ненужен в Тотнъм

Жедсон Фернандеш несъмнено не претърпява най-хубавия интервал в кариерата си. Португалецът, който мина в състава на Тотнъм чартърен от Бенфика, по този начин и не получава шансове за изява в отбора на Жозе Моуриньо.

21-годишният полузащитник не е удовлетворен от метода, по който се развиват нещата за него при „ шпорите “ и е податлив да си тръгне още през зимата. От своя страна „ лисабонските орли “ записаха някои много разочароващи провали в португалското състезание, след положителното начало на сезона и ще търсят нови попълнения, с които да нападат купата.

Португалският гранд е подготвен да си върне Фернандеш още през януари, нещо, което наподобява все по-вероятно. Жедсон също признава, че не се усеща удобно от създалата се обстановка и изрази подготвеност да се завърне в Лисабон.

„ Ако нещата не престават по този начин, нямам различен излаз с изключение на да си потегли. Виждам, че не се разчита на мен, а всеки млад футболист има потребност да се развива и да играе постоянно. Осъзнавам, че в Тотнъм мъчно ще се наложа и съм подготвен да си потегли. Бенфика ми даде късмет за огромния футбол и с наслада бих се завърнал там. Ще се веселя да играя и да оказа помощ на тима да спечелим шампионската купа “, съобщи Фернандеш.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР