Жасмина Тошкова – това име едва ли ви говори нещо.

...
Жасмина Тошкова – това име едва ли ви говори нещо.
Коментари Харесай

Помните ли Жаси от „Сделка или не“? Роди набързо три деца, но ако я видите днес, ще ви увисне ченето (СНИМКИ)

Жасмина Тошкова – това име надали ви приказва нещо. Но в случай че ви кажем „ Жаси, чаровната асистентка на водещия на телевизионното съревнование „ Сделка или не “ Румен Луканов “, то тогава е доста евентуално да започнете да кимате дълготрайно и одобрително с глава. Жаси обаче внезапно изчезна мистериозно освен от екрана, само че и от светския живот у нас. Причината се оказа основателна – хубавицата се влюби в милионера Ариф Маджид, а обичта им се разгори доста бързо. През 2014 година Жасмина му роди наследник. Впоследствие звездната двойка се снабди с още две деца. Но в случай че си мислите, че трите поредни бременности са оставили някакъв дълготраен отпечатък на тялото на Жаси, надълбоко се лъжете. Само погледнете фотосите и си признайте – тя просто е във превъзходна кондиция.
 Помните ли Жаси от „ Сделка или не “? Роди небрежно три деца, само че в случай че я видите през днешния ден, ще ви увисне ченето (СНИМКИ)

Не единствено, че не е развалила формата си, ами се намира и по-добра от преди

От брюнетка, Жаси към този момент е русокоска. Изглежда с най-малко 10 кг по-слаба. Пристрастила се е към фитнеса и не минава ден, през който да не изкара най-малко два часа в залата, издават осведомени. Колко до мъжа на сърцето на Жаси – Apиф Maджид e cиpиeц и e cин нa Зeĸи Maджид. Πocлeдният пък e coбcтвeниĸът нa фиpмaтa, ĸoятo дъpжи пpaвaтa зa КFС, вepигaтa в пpeдлaгaнeтo и пpигoтвянeтo нa pибa „ Nоrdѕее “ и „ Дънĸин Дoнътc “. Ариф, който е именуван от околните си Хари, има бизнес с пицарии и заведения за бързо хранене. Двамата с Жаси се ожениха на доста скъпа и загадка женитба в центъра на София предходната година. Клубът, където беше венчавката, обаче не е за простосмъртни. Иначе животът на Жаси е в действителност ария – младото семейство живее в първокласен дворец, а Хари непрестанно я обсипва с дарове.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР