Жасмин Сейнт Клер, една от най-популярните порнозвезди в САЩ през

...
Жасмин Сейнт Клер, една от най-популярните порнозвезди в САЩ през
Коментари Харесай

Порно звезда направи рязка промяна в кариерата си

Жасмин Сейнт Клер, една от най-популярните порнозвезди в Съединени американски щати през 90-те години на предишния век, неотдавна показа историята си по какъв начин е сменила кариерата си в промишлеността за филми за възрастни към професионална битка и актьорско майсторство.

Жасмин Сейнт Клер се появява в някои от най-продаваните филми за възрастни през 90-те години, само че по-късно се отдръпва от секс работата.

Тя става известна в промишлеността с присъединяване си в една от най-големите оргии в света, която била снимана с повече от 300 души.

„ Това ме сложи на картата по някакъв чудноват метод “, сподели тя на продуцента на филми за възрастни Холи Рандал в своя подкаст „ Нефилтриран “.

„ Това е нещо като едно от тези неща, при които хората те помнят за нещо, само че не постоянно знаят какво е това. Не скърбя, че го направих, мисля, че в действителност е в действителност смешно. "

Жасмин акцентира, че 10-часовият снимачен ден не е бил занимателен, казвайки: „ Беше като цирк. Трудно е да си спомняш, тъй като си станал толкоз рано заран, шофирайки до там... Просто отидох там, свърших си работата и се прибрах. “

След като взе участие в порно филми, Жасмин решила да промени кариерата си, преминавайки към професионална битка, написа БЛИЦ.



" Последният ми контракт беше с благородник на име Роб Блек, Extreme Associates, и той реши да сътвори компания за битка. Бавно, само че несъмнено продължих по този път и след това просто останах “, сподели тя.

Жасмин също се е пробвала в някои водещи актьорски функции, откакто е ходила на курсове, като се е появявала във филми, като да вземем за пример филмите на ужасите Bad Apples и National Lampoon's Dorm Daze 2.

По време на диалога Жасмин признава, че е една от дребното някогашни порно звезди, които нямат акаунт в OnlyFans, и има вяра, че снимачните ѝ дни са зад тила ѝ, казвайки: „ Нямам предпочитание да фотографирам различен филм за възрастни. Това към този момент не е за мен. "

Въпреки промяната на кариерата си, актрисата разказва по какъв начин предходният ѝ живот в порното се отразява на живота ѝ за запознанства, като споделя: „ На някои хора не им пука, на други им се коства шокиращо. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР