Жанрът скръб по Борисов придобива нови литературни дълбини до които

Жанрът скръб по Борисов придобива нови литературни дълбини до които ...

Симов: Жанрът скръб по Борисов придобива нови литературни дълбини

"Жанрът "скръб по Борисов" придобива нови литературни дълбини до които нито един класик на литературата не се е докоснал. В ПИК чета текст със заглавие "Кошмарът, който идва след Бойко", пише журналистът и бивш депутат от БСП А.
"Не бих се осмелил да ви занимавам с елегичната тоналност на повествованието, чийто наратив звучи така все едно Борисов е бил премиер преди няколко века, а от тогава живеем в мрака на комунистическите репресии и кръвожадност. Но едно твърдение в текста ме изпълни с възторг и ще си позволя да го предложа на вашето внимание. Закопчайте коланите:

Симов: Инстинктите на придворните медии продължават да работят на пълни обороти Симов: Инстинктите на придворните медии продължават да работят на пълни обороти
"Виждам, че инстинктите на придворните медии продължават да работят на пълни обороти и превивания на гръбнака. Фактът, че ГЕРБ са реши...
"Безработица не само нямаше, ами напротив. Хора без ден трудов стаж в София се мусеха на заплати под 2000 лева, та чак изгониха не един и двама инвеститори с европейските си претенции за заплащане".
Ааа, сразиха ли ви, а? Казаха ли ви го?
При Бойко нямаше безработица, а вие вместо това, неблагодарни селяни такива, прогонихте европейските инвеститори с мрънкането си. Той работи ден и нощ за вас, а вие само ревете за чекмеджета, кюлчета, Мата Хари..
Мъкааа!"

Източник: actualno.com