Жанрът скръб по Борисов придобива нови литературни дълбини до които

...
Жанрът скръб по Борисов придобива нови литературни дълбини до които
Коментари Харесай

Симов: Жанрът скръб по Борисов придобива нови литературни дълбини

" Жанрът " тъга по Борисов " придобива нови литературни дълбини до които нито един класик на литературата не се е докоснал. В ПИК чета текст със заглавие " Кошмарът, който идва след Бойко ", написа журналистът и някогашен народен представител от Българска социалистическа партия А.
" Не бих се осмелил да ви занимавам с елегичната тоналност на повествованието, чийто разказ звучи по този начин все едно Борисов е бил министър председател преди няколко века, а оттогава живеем в мрака на комунистическите репресии и жестокост. Но едно изказване в текста ме извърши с екстаз и ще си разреша да го предложа на вашето внимание. Закопчайте коланите:
 Симов: Инстинктите на придворните медии не престават да работят на цялостни обороти Симов: Инстинктите на придворните медии не престават да работят на цялостни обороти
" Виждам, че инстинктите на придворните медии не престават да работят на цялостни обороти и превивания на гръбнака. Фактът, че ГЕРБ са реши...
" Безработица освен нямаше, ами в противен случай. Хора без ден трудов стаж в София се мусеха на заплати под 2000 лв., та чак изгониха не един и двама вложители с европейските си искания за възнаграждение ".
Ааа, съкрушиха ли ви, а? Казаха ли ви го?
При Бойко нямаше безработица, а вие вместо това, неблагодарни селяни такива, прогонихте европейските вложители с мрънкането си. Той работи денонощно за вас, а вие единствено ревете за чекмеджета, кюлчета, Мата Хари..
Мъкааа! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР