Жанета Осипова очевидно може да накара всеки мъж да й

...
Жанета Осипова очевидно може да накара всеки мъж да й
Коментари Харесай

Президентски гвардеец направи нещо горещо под балкона на Жанета Осипова СНИМКА

Жанета Осипова явно може да накара всеки мъж да й коленичи, без значение дали е от жълтите павета или от село. Плеймейтката по този начин омайност президентския гвардеец Калоян във "Фермата ", че той безусловно отдаде чест пред гърдите й.

След пет дни в стопанството младият мъж не можа да се въздържи и призна пред русокоската, че е удивен от естествено огромния й бюст. Осипова одобри комплимента по черен сутиен, който не оставя доста на въображението.

Докато си почиваха от тежката кърска работа, Калоян и Жанета организираха изчерпателен диалог на тематика естетични корекции. Мис Плеймейт разкри, че има хиалуронова киселина в устните си и че регулярно ги попълня за повече сочност.

"Боцкам ги като видя, че ми спадат ", изясни Осипова, която не крие и други интервенции, на които се е подлагала. Преди време тя си е правила промяна и на носа, еднократно е попълвала и брадичката. А силикон в гърдите твърди, че няма и няма желание да поставя, защото била удовлетворена от естествените си дадености.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР