Janelle Monae не е част от музикалния свят от вчера

...
Janelle Monae не е част от музикалния свят от вчера
Коментари Харесай

Изпълнителката, която обича да показва гърдите си

Janelle Monae не е част от музикалния свят от през вчерашния ден или от през днешния ден, а от цели 20 години, като за всички тези години не един и два пъти и предизвикала почитателите си, показвайки плът. Но през последните няколко месеца сякаш показва даже повече от себе си.

Първо, 37-годишната изпълнителка събра всички погледи на MET Gala 2023, където се появи с забавна транспарантна рокля, през която се виждаше без проблем бельото ѝ.

А на празненството по-късно визията ѝ също бе много разкрепостена и секси. Както и държанието ѝ, несъмнено. Преди няколко седмици Janelle Monae още веднъж скандализира почитателите си, откакто в обществените мрежи се появи видео от нейно присъединяване.

На него се вижда по какъв начин изпълнителката в даден миг подвига блузата си, с цел да покаже гърдите си на тълпата. Дори ѝ The Age of Pleasure, който би трябвало да излезе на пазара на 9 юни, е в същия провокативен жанр. Тогава тя в Twitter написа шеговито, че счита да демонстрира гърдите си през идващите 15 години.

И явно не се е шегувала, тъй като още веднъж без горнище Janelle Monae е и на корицата на Rolling Stone. Тази опция ѝ е отдава за повторно, като в изявление за списанието изпълнителката споделя нещо доста забавно, което оправдава държанието ѝ.

" Много по-щастлива съм, когато гърдите ми са на вън и мога да търча свободно. " Това избавление на Janelle Monae ще е тематика на целия ѝ албум, като най-хубавия образец е парчето ѝ " Lipstick Lover ". Видеото към песента е в същия провокативен жанр, като голотата е съвсем във всеки кадър.

Пред Rolling Stone Janelle Monae споделя, че е трансформирала целите си и към този момент всичко се върти към удоволствието, заниманието, само че и спокойствието на мозъка. Janelle Monae твърди, че е трансформирала целия си метод на живот.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР