Жана Бергендорф яростно отрича да е бременна, но не май,

...
Жана Бергендорф яростно отрича да е бременна, но не май,
Коментари Харесай

Жана Бергендорф показа коремче

Жана Бергендорф гневно отхвърля да е бременна, само че не май, а в действителност е бременна. Певицата лъсна с наедряло коремче на присъединяване и по нищо не проличава, да е качила някъде другаде килограми, видя HotArena.

Изпълнителката изглеждаше очевидно заоблена начело, което роди две предположения—или е преяла доста, или е бременна, пиш е „ България през днешния ден ”.

Самата певица несъзнателно се издаде на присъединяване в края на октомври. Тогава Жана се появи с тъмни и необятни облекла, с които се опита да скрие наедрялата си фигура.

На едно от последните си участия, тя е с прилепнала черна рокля, която още повече акцентира формите. Победителката от „ Х Фактор ” обаче не стопира да отхвърля за бебето, потвърждавайки, че всичко е интрига.

В последно време Жана е засичана в компанията на млад мъж — Емануил, за който се счита, че е татко на детето й. Изпълнителката обаче гневно отхвърля и твърди, че нито е с него, нито е бременна.

Жана има наследник – Леон, от първия си мъж Стефан Бергендорф. А преди време искаше още едно дете от приятеля си – Леандър Янес, само че откакто си устроиха обществен скандал и се сбиха вкъщи, двамата се разделиха.

През 2016 изпълнителката катастрофира на столичен бул., а полицията откри, че е използвала алкохол. Това принуди Саня Армутлиева да приключи договорите си с нея и да я оставя да се продуцира сама.

2019 се оказа преломна в живота на Жана. „ Спечелих 250 000 лева С тези пари ще стартира на чисто, те са ми и като тласък да подредя живота си още веднъж. В момента детето е при мен, грижа се за него и към този момент имам управител, и протоколирам песни ”. Това показа Бегрендорф преди два месеца, когато стана лице на акция против насилието над дами и деца.

Самата Жана е била обект на домашно принуждение от майка си и нейни някогашни любовници, а също по този начин е била изоставена за шест години в интернат. Днес обаче тя е дала прошка на майка си и е загърбила побоите, драмите, субстанциите и всички кавги.
И гледа към по-светло бъдеще.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР