Жана Бергендорф се ожали, че нейните продуценти не й осигуряват

...
Жана Бергендорф се ожали, че нейните продуценти не й осигуряват
Коментари Харесай

Жана Бергендорф в клиника заради наркотиците

Жана Бергендорф се ожали, че нейните продуценти не й обезпечават участия и е подготвена да пее даже на улицата. Според нея повода да не я пускат да пее се крие в страховете на съперниците й. "Може би страховете на хората, че мога да ги смачкам, ги кара да вършат това. Смятам, че всеки човек на този свят има права.

Моето е да работя, да изкарвам пари за детето ми. Никой няма право да ми го не разрешава ", споделя Жана пред вестник „ Галерия “. Скоро Жана пусна нова ария след 4 години пауза със заглавие „ Уморени думи “. В същото време написа и книга, само че не се ангажира със периоди.
Бергендорф приказва и за проблемите с опиатите.

"Аз съм взела ограничения за своите положения, които са провокирани най-много от това, че не съм на сцена и не мога да бъда себе си. След Нова година ще вляза в клиника с цел да се церя. Няма да ми е за първи път да вляза в клиника. В България се церя, и тук има доста положителни експерти психиатри. Длъжна съм да направя по този начин, че всичко да е овладяно на 100%. Борбата с опиатите продължава цялостен живот, и тя е всеки ден всеки час. Особено за нас артистите. Не желая да свърша като Уитни Хюстън или Ейми Уайнхаус “.

„ Жана споделя, че има човек до нея, само че няма да приказва за това. „ Мъж или жена няма значение. Бяха писали, че съм сгодена. Това не е правилно “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР