Жан Котан е новият изпълнителен директор на МЕТРО България. Той

...
Жан Котан е новият изпълнителен директор на МЕТРО България. Той
Коментари Харесай

Нов изпълнителен директор пое управлението на МЕТРО България

Жан Котан е новият изпълнителен шеф на МЕТРО България. Той наследява поста от Никола Готрон, който става вицепрезидент на МЕТРО Групата, виновен за клъстер от 6 страни - България, Сърбия, Украйна, Молдова, Казахстан и Турция.. Назначението на новия изпълнителен шеф в България е в действие от 1 октомври, оповестяват от компанията.

Кариерата на Жан Котан в МЕТРО стартира във Франция през 2001 година, където ръководи отдел, а от юли 2006 година става шеф, виновен за няколко магазина в страната. През август 2014 година е назначен за районен шеф в МЕТРО Франция. А през 2018 година се причислява към екипа на МЕТРО България като шеф „ Продажби “, след което заема същите позиции в МЕТРО Турция (от октомври 2020 г.) и в МЕТРО Румъния (от януари до септември 2023 г.).

Силната интернационална професионална експертиза Жан Котан е предимство, на което ще се разчита да допринесе доста за развиването на МЕТРО България и да продължи да развива връзките на компанията с професионалните клиенти, както и мощния фокус върху висококачествения подбор и услуги. Сред целите му ще е и да продължава да развива въведената от досегашния изпълнителен шеф Никола Готрон sCore тактиката в МЕТРО България, с която компанията си сложи за цел да се върне към корените си като търговец на едро. Стратегията се основава на 6 стълба – грижа за чиновниците, подбор и логистика, ценово водачество, нова идея за магазините и задоволство на клиентите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР