Жълтите кодове се завръщат над страната утре. За Пловдив също

...
Жълтите кодове се завръщат над страната утре. За Пловдив също
Коментари Харесай

Идат силни дъждове, Пловдив е предупреден с опасен код!

Жълтите кодове се завръщат над страната на следващия ден. За Пловдив също е разгласен рисков код за дъжд и гръмотевици.

През нощта тук-там в Северна България и планинските региони ще превали и прегърми. В утринните часове над по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево и топло. Над Северна България още преди обяд, а над Южна – по-късно денем, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност, на доста места ще има превалявания и гръмотевични стихии. Ще има и градушки. Максималните температури ще са сред 28° и 33°, в София към 28°. През нощта против вторник преваляванията ще продължат, в Източните Родопи ще са обилни.

Над планините към и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. По билата ще духа слаб до сдържан западен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 24°, на 2000 метра – към 17°.

Над Черноморието към и след обяд ще се развива купесто-дъждовна облачност, ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 27-29°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

На 23.07.2018 слънцето ще изгрее в 06:09 часа и ще залезе в 20:57 часа. Продължителност на деня 14:48 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР