Жълт код за студено време в цялата страна обяви за

...
Жълт код за студено време в цялата страна обяви за
Коментари Харесай

Времето: Жълт код за студено време в цялата страна

Жълт код за студено време в цялата страна разгласи за през днешния ден Националният институт по метеорология и хидрология.Температурите ще се намаляват още, ще са по-ниски от нормалните за втората половина на януари. Минималните ще са най-вече сред минус 12° и минус 7°, в Горнотракийската равнина и по Черноморието - малко по-високи; дневните в съвсем цялата страна ще са негативни - сред минус 5° и 0°. Облачността ще бъде променлива, по-често забележителна. Ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. 

Над планините облачността ще е по-често забележителна. На обособени места, основно в Западна Стара планина и Родопите, към момента ще превалява слаб сняг. Ще духа най-вече сдържан вятър от северозапад, с който захлаждането ще продължи. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към минус 11°, на 2000 метра - към минус 16°.

По Черноморието ще е най-вече облачно. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури на въздуха ще са от минус 2° в северните региони до 1° над нулата в южните. Вълнението на морето ще е 3-4 бала, след обяд ще отслабва. Температурата на морската вода 9°-10°.

Слънцето ще изгрее в 7 ч. и 53 мин. и ще залезе в 17 ч. и 21 мин. Продължителността на деня към този момент 9 ч. и 28 мин. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР