Жълт код за потенцилано опасно време е обявен. В областите

...
Жълт код за потенцилано опасно време е обявен. В областите
Коментари Харесай

Обявиха жълт код за силен вятър и снеговалежи утре

Жълт код за потенцилано рисково време е разгласен. В областите Плевен, Русе, Силистра, Добрич, Варна, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Смолян, Кюстендил, Перник и София-град жълтият код е за мощен северозападен вятър с пориви до 20-22 m/s.
Прочетете още
В областите Видин, Монтана, Враца, Ловеч, и Габрово, Велико Търново, Търговище, Разград, Шумен, Сливен, Пловдив, Пазарджик, Благоевград и София област ще духа мощен вятър, който в композиция със обилни превалявания от сняг ще сътвори условия за виелици и навявания. Само в областите Бургас и Ямбол не са оповестени рискови феномени за събота.

В неделя с насочване напразно от север ще нахлува леден въздух и температурите ще се намалят доста, оптималните в по-голямата част от страната ще са негативни. Ще бъде най-вече облачно, на обособени места ще има и слаби превалявания от сняг.

В началото на новата седмица захлаждането ще продължи. В Западна България облачността ще се раздра, вятърът ще е слаб до сдържан от северозапад. В източните региони ще се задържи с сдържан и мощен северен вятър, в понеделник ще е облачно, на обособени места със слаби валежи от сняг, а във вторник и там облачността ще се раздира и ще понижава.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР