Жълт код за бури и валежи бе обявен за днес

...
Жълт код за бури и валежи бе обявен за днес
Коментари Харесай

Дъжд се изсипа над наш курорт, улици се превърнаха в реки ВИДЕО

Жълт код за стихии и превалявания бе разгласен за през днешния ден в цяла България. Този следобяд превалявания имаше в черноморския курорт Слънчев бряг, където стихията съумя да ядоса локалните. Причината е, че някои от улиците в обитаемото място били покрити от солидно количество вода. Това демонстрират и фрагменти, публикувани в обществената мрежа Фейсбук.

  " Това е ситуацията след 15 минути дъжд в Слънчев бряг. А какво вършим, в случай че вали 3 дни? И на никое място не видях нито една отводнитeлна шахта? Това съществено ли? ", твърди Леон Е.

Докато обстановката изнервя някои жители, други резервират успокоение и не губят възприятието си за комизъм.

" То от години е по този начин. Решението е лодки и дюшеци ", написа Любомир Г.

" Екстра! Басейн и на улицата! България.., " написа Ники К.

" Абсолютно обикновено. Който е учил география и математика, и си има разбиране от надморска височина и дебит, ще си даде отговор на въпросите и няма да търси мимолетна популярност у социалките ", счита Атанас Д.  " Две канута катастрофираха на " Свежест ", на светофара ", майтапи се Иван М. " Плувайте деликатно! В комплекса придвижването е доста натоварено ", добавя мъжът. През утрешния ден не се чакат превалявания по Черноморието.  Първият августовски ден ще бъде най-вече безоблачен, а оптималните температури ще бъдат сред 26° и 29°.




Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР