Жълт код в осем области на страната е обявен за

...
Жълт код в осем области на страната е обявен за
Коментари Харесай

Пак жълти кодове за дъждове и гръмотевици - ето в кои области

" Жълт " код в осем области на страната е разгласен за на следващия ден, 27 юли. Става въпрос за Пловдив, Монтана, Враца, Ловеч, Габрово, Пазарджик, Смолян и Кърджали. Там се чакат превалявания с гръмотевични стихии. Сумарни количества за денонощието до 25-30 л/кв.м. През нощта облачността ще е по-често забележителна и на обособени места ще има валежи от дъжд.

Утре, преди обяд ще има раздрана облачност. Около и след обяд още веднъж ще се развива купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. На места, основно в планинските региони преваляванията ще са интензивни и обилни по количество. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 25° и 30°. 

В планините облачността ще е по-често забележителна. Главно в следобедните часове ще има краткотрайни превалявания и гръмотевични стихии. На места ще са интензивни и обилни по количество. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра – към 15°.

По Черноморието облачността ще е най-вече забележителна, основно в следобедните часове ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури ще са 25°-29°. Температурата на морската вода е 24°-26°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

На 27.07.2018 слънцето ще изгрее в 06:13 часа и ще залезе в 20:53 часа. Продължителност на деня 14:40 часа. На 27.07.2018 луната ще изгрее в 20:43 часа и ще залезе в 05:40 часа. Осветеност на диска в 0h UT 99 %. Фаза на луната: пълнолуние.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР