Жалко е, че нивото на управлението е сведено до кафяво-жълти

...
Жалко е, че нивото на управлението е сведено до кафяво-жълти
Коментари Харесай

Карлос Контрира: Нивото на управлението е сведено до кафяво-жълти битовизми

Жалко е, че равнището на ръководството е сведено до кафяво-жълти битовизми.

Свидетели сме по какъв начин ръководещите малко по малко стартират да вадят кирливите ризи от съдружната си кухня. Тези хора дадоха обещание по какъв начин ще създадат редица промени, по какъв начин ще трансформират стила в политиката – това бяха упованията на техните гласоподаватели. И в последна сметка ние от Вътрешна македонска революционна организация се оказахме прави, като още първоначално казахме, че това не е държавно управление на смяната, а е група по ползи. И при първия спор къде да отидат парите се разпадна.

Това сподели за България 24 Карлос Контрера – общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация в София.

Кризата е не просто политическа, само че и парламентарна. Очевидно обединението на смяната се разпадна до момента в който беше на власт. Причините са справедливи. Това държавно управление и това парламентарно болшинство, което се разпадна, беше съединено на правилото на омразата. Тогава оповестиха по какъв начин ще чегъртат, ще сменят, ще се саморазправят и какво ли не още. Както и да е, образуваха държавно управление, само че се оказа, че нямат стратегия. Там са събрани взаимно изключващи се партии – Демократична България е сътрудник на Българска социалистическа партия. Демократи за мощна България на Иван Костов е съдружен сътрудник на Корнелия Нинова, на Българска социалистическа партия и на цялата комунистическа номенклатура! Тези хора ръководят дружно, до момента в който се карат дали да отстранен паметника на руската войска. Симпатизантите на тези обединения се плюят посред са, а на национално равнище Христо Иванов и ген. Атанасов седят дружно с Корнелия Нинова, съобщи общинският консултант.

Давам този образец, тъй като това е политически Франкенщайн – коалиция сред взаимно изключващи се партии, събрани в името единствено и само на властовия и финансов интерес, натърти той.

Дори да оцелее държавното управление след вота на съмнение, то към този момент няма никаква легитимност, уточни Контрера.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР