Жалко, че американското ръководство е представено от хора, които не

...
Жалко, че американското ръководство е представено от хора, които не
Коментари Харесай

Захарова: Изявленията на Белия дом вредят на САЩ

Жалко, че американското управление е показано от хора, които не познават материята, съобщи представителят на Министерство на външните работи на Русия Мария Захарова.

Москва чака Вашингтон неотложно да отговори на съветските оферти за гаранции за сигурност. Това се споделя в публикуван през днешния ден коментар на формалния представител на Министерството на външните работи на Руската федерация Мария Захарова, оповестен в Telegram канала на дипломата, съобщи ТАСС. " Очакваме отговор от Вашингтон, и то бърз, бърз отговор. Както се споделя, топката не стигна до нашата половина на терена, тя към момента е в полето на Съединени американски щати ", сподели тя.

Според Захарова изказванията на прессекретаря на Белия дом Джен Псаки по отношение на договарянията в Женева вредят на Съединените щати. „ По отношение на многочислените неуместни изказвания на прессекретаря на Белия дом, откровено съжаляваме, че американското управление е показано от хора, които не познават толкоз доста тематиката. Такива изказвания вредят, апропо, на самите Съединени щати, показват отвращение да се задълбочава в подтекста и влизане в контакт с действителността. “ – сподели дипломатът, представен от ТАСС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР