Жалбите срещу бияча от Перник Васил Михайлов са били късани

...
Жалбите срещу бияча от Перник Васил Михайлов са били късани
Коментари Харесай

Безнаказаният бияч: В полицията в Перник късали жалбите срещу прокурорския син!

Жалбите против бияча от Перник Васил Михайлов са били късани от локалната полиция и захвърляни в кошчето, научи GlasNews.bg от свои източници. Нещо повече, оплакалите се са били показвани на който би трябвало, с цел да не повторят " грешката си " да подадат сигнал.

Медията ни се снабди с още брутални фрагменти, на които се вижда други пострадали на експанзия на сина на прокурора Бисер Михайлов. На част от тях жена даже заплашва младежа с полиция, което изобщо не го трогва.

Към спокойствието му, в случай че прибавим и апела на кмета на града за съответна реакция от органите на реда и скъсаните тъжби, ни кара да се чудим - ще остане ли безнаказан?

" Перничани, бъдете в подготвеност, в случай че полицията не може да отбрани града ни, да го създадем ние. Ако би трябвало ще излезем на улицата. И аз ще бъда на първия ред с вас. Защото на следващия ден потърпевш може да бъде вашето дете или родител. ", отсече градоначалникът на Перник в профила си нощес.



GlasNews.bg научи още, че жертвите на Васил не са подбирани, а хора, определени на инцидентен принцип. Те биват удряни без мотив, ненадейно. Още по-странно е, че те са и снимани - от персоналния " оператор " на безнаказания.

От думите на брачната половинка на последния пострадал - футболния президент Румен Андонов, стана ясно, че против Васил има 23 обвинявания, само че няма нито една присъда.

Докога ще продължи това, питат се перничани?

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР