Жалбите на Цветомир Ценов - Квиц, Росен Благомиров, Димитър Димитров

...
Жалбите на Цветомир Ценов - Квиц, Росен Благомиров, Димитър Димитров
Коментари Харесай

Бандата на Квиц обжалва постоянния си арест

Жалбите на Цветомир Ценов - Квиц, Росен Благомиров, Димитър Димитров - Мишката, Мартин Каменов, Марио Йорданов и Кайчо Юриев Симов против наложените им ограничения за неотклонение ще бъдат прегледани на следващия ден от апелативният профилиран углавен съд. От задържаните при спецакцията в Козлодуй, само Силви Плешоев не е в листата на тези, които апелират задържането си.
Седмината бяха арестувани при акция на Специализираната прокуратура, ГДБОП, жандармерията и Бюрото по отбрана на очевидците на 26 септември, а ден по-късно бяха упрекнати за проведена незаконна група за изнудване посредством закани и побои, лихварство, палежи и разпространяване на опиати, като Квиц беше посочен като уредник и началник на бандата, Мишката и Кайчо като отговорници за лихварството и събирането на дължими суми.
Мартин, Росен, Марио и Кайчо - за разпространяването на опиатите, а Росен Благомиров и като началник на силоваците, които заплашвали и малтретирали притежатели на заведения да заплащат месечни вноски, а при положение, че не са били сговорчиви трошали питейните заведения и палили коли. На 28 септември Специализираният углавен съд постанови ограничения за неотклонение „ задържане под стража “ на шестима от бандитите, като единствено Кайчо Юриев Симов беше с „ домакински арест “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР