Жалба, с прикрепено към нея медицинско свидетелство е депозирал в

...
Жалба, с прикрепено към нея медицинско свидетелство е депозирал в
Коментари Харесай

Както Struma. com писа: Жалбата на пребития Антон Г. не е в Петрич, а в ОД на МВР Благоевград, придружена е с медицинско свидетелство 

Жалба, с прикрепено към нея здравно удостоверение е подал в ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград битият в нощен клуб Антон от петричкото село Старчево. Както писахме през днешния ден сутринта, потърпевшият изобщо не е правил опит да пуска тъжба в Петрич, откъдето е бил изпъден по думите му. Дошъл е непосредствено в ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград и е пуснал тъжба до шефа на полицията, жалбата е подадена през днешния ден сутринта. Копие от нея ще бъде изпратена и до инспектората на Министерство на вътрешните работи.

Така, че формалното известие на ОД на Министерство на вътрешните работи Благоевград, в което се твърди, че досега няма подадена тъжба не е правилно и е написано без пиарът на полицията да се запознае с обстоятелствата по случая, евентуално притиснат от засиления медиен интерес, след обявата в Struma.com.В полицейското ръководство в Петрич е формирана инспекция по постъпилия сигнал, още повече, че казусът доби публичност.

Разследват се дейностите на полицейския чиновник, взел участие в багра. Каква е ролята му занапред ще се прецизира. Припомняме, че Антон Г се оплака пред кореспондент на Struma. com, че е пребит от компания на служителя на реда Иван Я, в която били още Захари П. и Христо В., които се нахвърлили върху него и с боксове, юмруци и шутове безусловно го смелили от пердах. Къде е истината, кой е отговорен, какъв е претекстът за багра ще обясни инспекцията.
П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР