Жаклин Реклинг каза, че семейството й е загубило своята скала“,

...
Жаклин Реклинг каза, че семейството й е загубило своята скала“,
Коментари Харесай

Разбитата от сърце вдовица на убит офицер от Мичиган го помни като „наистина изключителен“: „Нашето семейство загуби всичко“

Жаклин Реклинг сподели, че фамилията й е изгубило своята „ канара “, откакто брачният партньор й беше погубен в строя на работа в събота вечер, оставяйки след себе си три дребни деца и едно на път.

" Светът чу за това по какъв начин шерифът на окръг Оукланд е изгубил надарен и безрезервен детектив този уикенд. Но по-важното е, че фамилията ни загуби всичко “, сподели скърбящата вдовица пред „ Fox & Friends “ във вторник.

Тридесетгодишният Брадли Реклинг, заместник-шериф на Мичиган, беше погубен от засада, когато водачът на откраднато транспортно средство изскочи и откри огън.

Жаклин, която е бременна с четвъртото дете на двойката, сподели, че дребните й дъщери – на шест, четири и една година – към момента не са изцяло схващат какво се е случило с татко им. 

„ Той беше всичко положително и в действителност извънредно човешко създание. Той влагаше цялото си сърце във всеки аспект от живота си и беше безвъзмезден в даването. Той поставяше себе си пред другите и постоянно демонстрира...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР