Жаклин Кенеди летяла чак до Югославия, за да се види

...
Жаклин Кенеди летяла чак до Югославия, за да се види
Коментари Харесай

Джаки Кенеди летяла чак до Югославия за среща с Ванга

Жаклин Кенеди летяла чак до Югославия, с цел да се види с баба Ванга след убийството на Джон Кенеди. Вдовицата му желала да знае кой е килърът на брачна половинка й, само че по този начин и не доживяла да научи тайната, научи HotArena.

По това време обаче Държавна сигурност не разрешило на българската пророчица да напусне страната. И в последна сметка срещата сред двете се провалила, написа „ Телеграф ”.

Историята на Джаки Кенеди и Ванга е единствено една от многото, които са разказани във кино лентата на Стоян Петров „ Ванга–човек и феномен ”. Премиерата на кино лентата препълни зала 1 на НДК предходната вечер.

23 години след кончината на Ванга, излиза наяве, че тя е била посещавана от не един и двама международни водачи. Джаки Кенеди не е единствената, която търси отговори на значими за нея въпроси, само че за жал срещата й с Ванга се проваля.

В лентата има и фрагменти с индийския нравствен преподавател Сатя Сай Баба, който отива да посети Ванга, само че какво са споделили двамата, по този начин и не излиза наяве.

На премиерата участват още политикът и шахматист Кирсан Илюмжинов, както и някогашният свещеник на Роженския манастир, който също споделя детайлности за другарството си с Ванга.

Във кино лентата думата взима и първия братовчед на Ванга, който отхвърля пророчицата да е родена в Струмица. Като неин дом той показва Ново село. Човекът даже демонстрира руини от родната й къща и споделя, че не ги маха от двора си, тъй като доста хора си взимат парченца от тях за сувенири.

Версията за ослепяването на пророчицата също е по-различна. В нея се споделя, че бурята е отнесла забрадката на Ванга, а не е лишила зрението й. Станало е нещо свръхестествено, което е причина да ослепее.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР