Amazon предлага купете едно, вземете едно безплатно предложение за видеоигри, които трябва да видите

...
Жаждате ли се за нова видеоигра, в която да се
Коментари Харесай

Жаждате ли се за нова видеоигра, в която да се потопите? Amazon ви покрива. В момента можете да получите две игри на цената на една от онлайн търговеца. Това включва заглавия на Xbox Series X/S, PlayStation 5, Nintendo Switch и други.

Свързани: 

Независимо дали искате да предизвикате бойци или искате да изследвате фентъзи свят, има десетки страхотни игри, от които да избирате по време на тази разпродажба. Всичко, което трябва да направите, е да посетите и да изберете две игри. Добавете ги в количката си и вашата отстъпка ще бъде приложена автоматично.

Само избрани игри ще се броят към отстъпката. Предлагат се различни игри за всяка конзола. Това включва ритъм игри като от поредицата „Final Fantasy“ на PlayStation 4, платформинг игри като на Xbox Series X и аркадни битки като на Xbox Series X. 

Тази разпродажба е само на за ограничено време. През следващите няколко седмици ще излязат множество нови игри, които няма да искате да пропуснете, така че направете крак, за да преодолеете това изоставане и вземете някои добри игри на страхотни цени.

Купете 2 игри на цената на 1

Най-добрите игри от 2023 г. досега

Тази година беше знаменателна година за видеоигрите. От обширни ролеви игри до спиращи дъха приключения с основата на Nintendo, има страхотен избор за всеки. Но коя игра трябва да вземете вкъщи и да влезете в нея? Има твърде много страхотни възможности за изброяване, но това са само някои от най-добрите видеоигри за 2023 г., които силно трябва да обмислите да играете преди 2024 г., от заглавия за Xbox до Switch и всичко между тях.

" Final Fantasy XVI“

„Final Fantasy XVI“ е шестнадесетата основна част от дългогодишния RPG франчайз и е един от най-големите блокбъстъри за поредицата досега. Този път той хвърля своята донякъде семейна кожа за една жестока история, която не предизвиква удари.

Разположен в света на Валистея, той проследява млад мъж на име Клайв Росфийлд, настойник на брат си Джошуа, като и двамата са надарени със силата на ейконите на шест нации, масивни магически същества с елементарни сили.

Докато всеобхватният Блайт поглъща цялата Валистея, Клайв се впуска в мисия да си върне това, което е негово за семейството му, след като Eikon Ifrit унищожи нещо ценно за него.

Това базирано на уестърн фентъзи приключение ще комбинира битка в реално време със същия привкус на „Final Fantasy“ от предишните влизания и изглежда като много по-насилствена и възрастна афера от всякога.

Последният запис в легендарната RPG серия е кинематографичен шедьовър, в който си струва да се инвестира, особено с продуцента и режисьора на „Final Fantasy XIV“ Наоки Йошида начело. Независимо дали това е първата ви "Final Fantasy" или играете от години, тук има по нещо за всеки тип играч.

Плюсове: Това е удовлетворяващо фентъзи приключение с предизвикателни битки и вълнуващи зони за изследване. Това е кинематографично удоволствие за очите с часове игра. Това е кулминацията на няколко класически "Final Fantasy" заглавия, събрани в една игра.

Недостатъци: Няма да е подходящо за фенове на „Final Fantasy“ от всички възрасти поради насилие, ругатни и сексуално съдържание. Може да не изглежда като "Final Fantasy" за някои дългогодишни фенове.

$70 в Amazon

"Street Fighter 6"

"Street Fighter 6" е зрелищна комбинация от стил, цвят и меки битки, изпълнени със завръщания към някои от любимите ни механики от миналото .

Най-новото влизане в дългогодишната поредица бойни игри е завладяващо изживяване, което остава с вас дълго след като оставите контролера. Въпреки че има някои системи, които несъмнено все още липсват, това е фантастична покупка както за начинаещи, така и за ветерани ентусиасти на бойни игри.

Зашеметяващ списък от разнообразни нови герои добавя към възможността за преиграване на играта, докато (съживени) са любими на феновете връщане. Джейми е забавно и стилно въплъщение на бойния стил на Юн и Янг, докато Кимбърли е нинджа wannabe със склонност към поп културата, последовател на Бушинрю Нинджуцу.

Всички те добавят слоеве към историята на "Street Fighter" и се чувстват фантастични да се биете с тях, особено след като можете да персонализирате контролите на играта по ваш вкус. Това означава, че всеки може да се намеси и да открие героя, с който е най-добър, без да се притеснява да изучава по-стари схеми за управление.

Ако сте търсили нова бойна игра, която отговаря на всички изисквания, това е -- с изключение на няколко дреболии тук и там.

Плюсове: Това е най-добрият „Street Fighter“ от векове. Има здрав създател на герои, който може да се използва в приключение с отворен свят. Има страхотни нови бойци и забавни начини да се ангажирате с други играчи.

Недостатъци: Потребителският интерфейс може да се нуждае от допълнителна преработка. Може да е трудно да поддържате връзка в някои ситуации на онлайн съвпадение.

$85 в Amazon

"Diablo IV"

"Diablo IV" е най-новата само онлайн част от дългогодишната екшън RPG серия. Като четвърти запис от поредицата „Diablo“, действието се развива в света на Sanctuary и се развива 50 години след събитията от „Diablo III: Reaper of Souls“, неговия предшественик. Това е най-доброто, което "Diablo" е изглеждал и усещал от много дълго време.

Сега култисти са успели да извикат дъщерята на злия Мефисто, Лилит. Играчите поемат ролята на "Скитника", докато изследват пророчеството за завръщането на Лилит в Светилището. Има пет игрови класа, от които можете да избирате: Варварин, Друид, Некромант, Мошеник и Магьосник. С персонализиран герой, играчите ще се сблъскат със силите на Лилит, докато изследват Светилището по целия път из дълбините на самия Ад.

Феновете на "Diablo" веднага ще се почувстват като у дома си със задоволителното съчетание на играта с навигация с посочване и щракване и меки битки. Чувства се също толкова страхотно, колкото и първата игра преди години, а сега се завръща с блясъка на модерно заглавие. Струва си да се потопите сами или с приятели, за да видите как Blizzard са преработили поредицата за по-нова публика.

Освен това, има още какво да дойде с допълнителни сезони след края на основната игра, така че винаги има малко повече за правене, докато продължавате да играете.

Плюсове: Това е най-завладяващото изживяване "Diablo" досега. Полуотвореният свят изглежда жив и заплашителен. Новите класове и механика създават динамичен геймплей. Неговите ангажиращи мултиплейър режими насърчават сътрудничеството и конкуренцията.

Недостатъци: Системата за инвентаризация може да бъде по-интуитивна. Стабилността на сървъра понякога е съмнителна по време на пиковите часове.

$69 в Amazon

„The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom“

The Switch-exclusive продължение на „The Legend of“ от 2017 г. Zelda: Breath of the Wild“ се създаваше години и най-накрая дебютира с много шум. Той донесе на Link още по-голям свят за изследване, докато строи върху масивната земя Hyrule от предишната игра.

Link трябва отново да вземе оръжие, за да се бори с нова заплаха, измъчваща земята. Този път той ще разполага с цял набор от способности, с които да го направи. Тази игра е най-голямото издание на Switch за годината и е приключение, което няма да искате да пропуснете.

Нови градове, преосмислени руини и неочаквани опасности дебнат зад всеки ъгъл, правейки това второ пътуване през Hyrule чувствайте се вълнуващо свежи. Светът на "Сълзите на кралството" се чувства по-оживен и жив. Небето, където започва вашето приключение, представлява ярък контраст с Surface, като съдържа мини-предизвикателства и пъзели в огромно пространство от острови.

Въпреки че играта понякога страда от лошо представяне, това е по-скоро грешката на шестгодишния Switch, отколкото на самата игра. И вместо пълна гласова игра, повечето NPC издават неразбираеми възклицания вместо думите, които произнасят на екрана. Това обаче са предимно незначителни проблеми и не са достатъчни, за да помрачат изживяването.

Всичко останало се равнява на добре изработено пътуване, което ще отнеме десетки часове, за да завършите. За онези, които се впуснаха направо в „Дъхът на дивата природа“ и излязоха на въздух, искайки още, „Сълзите на кралството“ е още едно тристепенно ястие от игра, предлагаща по нещо за всеки. Това е омагьосващо продължение, в което феновете вероятно ще се загубят за стотици часове, и си заслужава входната цена.

Плюсове: Разширява света на „Дъхът на дивата природа“ с още повече за изследване. Нови градове и преосмислени руини освежават изживяването. Подобрените способности за Link добавят дълбочина към геймплея. Дългите часове съдържание обещават полезно игрово приключение.

Недостатъци: По-старият хардуер на Switch може да доведе до проблеми с производителността. Липсата на пълна гласова игра може да бъде дразнеща, като NPC издават неразбираеми възклицания.

$70 в Amazon

„Hogwarts Legacy“

Това завладяващо приключение „Harry Potter“ най-накрая се появи на Xbox One и PlayStation 4 след първоначалния си дебют на конзолата от следващо поколение през февруари 2023 г. 

Сега играчите на по-стари системи могат да се присъединят към други в Света на магьосниците. „Наследството на Хогуортс“ е най-голямата игра за „Хари Потър“ досега, със сцени, в които всеки, който се наслаждава на книгите и филмите, може да се изгуби с часове.

Състоянието се развива в края на 1800 г., един век преди „Хари Потър“, „Наследството на Хогуортс“ проследява нов ученик в Училището за магьосничество и магьосничество „Хогуортс“, докато преминават от новоизлюпен потребител на магия към пълноправна вещица или магьосник. Докато правят това, играчите ще разкрият древна тайна, скрита дълбоко в света на магията.

Това е най-добрата игра "Хари Потър", която се е появила на която и да е конзола от известно време, с много начини за новоизлюпените магьосници да се научат как да правят любимите си магии и как най-добре да се справят в Академия Хогуортс. Само ще стане по-добро с допълнително DLC и потенциално продължение по пътя.

Плюсове: Предлага най-обширното игрово изживяване на "Хари Потър" досега. Комплектите, предназначени за феновете на книгите и филмите, подобряват потапянето. Оригинален сюжет, поставен в края на 1800 г., предоставя свежо разказно съдържание.

Против: Играчите няма да могат да се срещнат с повечето от популярните герои от "Хари Потър", тъй като играта е предистория.

Свързано съдържание от CBS Essentials:

Amazon току-що намали конзолата за игри PS5 до най-ниската й цена досега
Рецензия на „Street Fighter 6“: Боец от световна класа за всички желаещи“ The Legend на преглед на Zelda: Tears of the Kingdom: Утешително добре дошли обратно в HyruleНай-добрият компютърен монитор за вас: Игри, работа или стриймингНай-добрите слушалки за виртуална реалност през 2023 г.
Най-добрите предложения на Amazon за камери и звънци на BlinkНай-добрите 8K телевизори, които можете купи онлайн
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР