Jaguar ще излъчи на живо световната премиера на своя пръв

...
Jaguar ще излъчи на живо световната премиера на своя пръв
Коментари Харесай

Гледай световната премиера на електрическия Jaguar I-Pace от първия ред

Jaguar ще излъчи онлайн международната премиера на своя пръв електромобил (EV), I-PACE, на 1 март в 20:00 часа наше време. Това е най-новият член на фамилията PACE на Jaguar и е електрическият автомобил, който клиентите чакаха. Моделът дава устойчива динамичност на състезателен автомобил, пъргаво задвижване на всички колела и петместна деловитост на SUV автомобил.

Хиляди бъдещи клиенти към този момент са натиснали бутона " Искам един ", с цел да записват интереса си към горещо упования мощен електрически SUV автомобил и Jaguar дава отговор, като необятно отваря вратите към представянето онлайн, което ще се излъчва онлайн по обществените канали. Пълните цени и спецификации ще бъдат оповестени и поръчки на цялостните конфигурации ще бъдат вероятни незабавно след представянето.

" Откакто представихме I-PACE Concept през 2016 година, отброявахме времето до този миг. Изцяло електрическият I-PACE е освен пионер в нашия бизнес, само че и дава обещание да революционизира промишлеността. Никога до момента не съм се вълнувал толкоз за лансирането на даден автомобил – светът гледа с очакване и нямам самообладание да види всичко, което сме постигнали с този автомобил ", съобщи Йън Калъм, шеф Дизайн на Jaguar.

I-PACE ще може да се зарежда бързо от 0 до 80% за 45 минути и е строго тестван при рискови терени и температури от -40°C до 40°C. С към 1,5 милиона тестови благи и 11 000 часа симулации, осъществени с над 200 продуктови прототипа, дизайнерските и инженерните екипи на Jaguar са основали напълно електрически SUV автомобил от международна класа.
Официалният обществен дебют на I-PACE ще бъде на Автомобилния салон в Женева на 6 март.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР