Жадувана победа си извоюваха Рибарите и за първи път ще

...
Жадувана победа си извоюваха Рибарите и за първи път ще
Коментари Харесай

Ивана от Игри на волята проплака: Направиха ми PCR тест, не мога да продължа!

 Жадувана победа си извоюваха Рибарите и за първи път ще се насладят на удобствата и лукса в Резиденцията. След безкрайни два месеца, прекарани в тежките условия край Дивата река и Стопанството, синият тим активизира сили и завоюва първото място в оспорвания дуел за територия. Рибарите демонстрираха порив, умения и непримиримост и по този начин си заслужиха разточителен живот през новата седмица.

В Териториалната борба двете племена деликатно избраха по един войник, който да бъде тяхна опора и да опъва въже, благодарение на което кошът на тима се задържа във въздуха. Останалите участници прекосяваха на щафетен принцип през редица трудности по трасето, с цел да стигнат до торбички цялостни с пясък. С тях те стреляха в коша на съперника, а с струпване на тежестта задържането му във въздуха ставаше все по-трудно. Рибарите видяха най-голяма мощ у Чудомир и избраха той да държи въжето, а Жътварите се стопираха на потвърдилия се състезател Тодор.

След прекосяването на първите няколко играчи по Арената, жълтото племе означи преднина, която беше стопена, когато пристигна редът на Ивана. Тя се затрудни с улучването на коша, а Рибарите се възползваха от скъпото време, с цел да наваксат изоставането си. Така те съумяха да затруднят оптимално Тодор и макар големите му напъните да се оправи, той не устоя тежестта и изпусна въжето.

" Мисля, че тази загубата се дължи напълно на мен. Може би си имах вяра прекомерно доста и подцених играта. Чувствам се зле – все едно държах целия тим в ръцете си и го изпуснах “, разяснява представянето си в играта Тодор след загубата на Жътварите.

Анонсът към идващото предаване обаче загатна за евентуални затруднения. Става въпрос за Ивана, която показа разплакана пред племето си:

" Направиха ми PCR тест и за жалост не мога да продължа. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР