ж.к. „Младост 2“ж.к. „Младост 3“ж.к. „Младост 4“ул. „Околовръстен път“ от

...
ж.к. „Младост 2“ж.к. „Младост 3“ж.к. „Младост 4“ул. „Околовръстен път“ от
Коментари Харесай

”Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

ж.к. „ Младост 2 “

ж.к. „ Младост 3 “

ж.к. „ Младост 4 “

ул. „ Околовръстен път “ от кръговото за ж.к. „ Младост 4 “ до шоурум " Хюндай "

м. Детски град - региона сред ул. „ Самоковско шосе “, ул. „ Синя светлина “, ул. „ Проф. Асен Киселинчев “, ул. „ Синаница “, ул. „ Хитър Петър “

ж.к. „ София Вилидж “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноски на адреси:

ж.к. „ Младост 2 “ – пред РУМ

ж.к. „ Младост 3 “ – пред общината

ж.к. „ Младост 4 “ – ул. „ Самара “ ъгъла с ул. „ Филип Аврамов “

м. Детски град – ул. „ Сияние “ ъгъла с ул. „ Проф. Асен Киселинчев “

Повече информация за реконструкцията можете да намерите на страницата на „ Софийска вода “.

На 15 февруари 2022 година (вторник) по отношение на създаване на шахта и монтаж на редуктор и водомер на бул. „ Пейо К. Яворов “, ж.к. „ Изгрев “, се постанова прекъсване на водо-подаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в:

ж.к. „ Изгрев “

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Фредерик Жолио Кюри “ № 23.

На 15 февруари 2022 година (вторник) по отношение на монтаж на спирателен кран на ул. „ Св. Теодосий Търновски “, ж.к. „ Лозенец “, се постанова прекъсване на водо-подаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „ Софийска вода”, живеещи в региона на:

ул. „ Крум Попов “ от ул. „ Гребен планина " до ул. „ Лозенец “

ул. „ Св. Теодосий Търновски “ от ул. „ Крум Попов “ до ул. „ Кръстьо Сарафов “

ул. „ Лозенец “ от ул. „ Розова котловина “ до ул. „ Крум Попов “.

При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода “ ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Крум Попов “ на кръстовището с ул. „ Св. Теодосий Търновски “

Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.

Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „ Софийска вода “ АД на телефон 0800 121 21 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението -.

„ Софийска вода “ АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!

Интернет уеб сайтът на сдружението () дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР