Ж.Димитров Установиха шофьора, който днес предизвика катастрофа на спирка Явор във

...
Ж.Димитров
Установиха шофьора, който днес предизвика катастрофа на спирка Явор във
Коментари Харесай

Откриха шофьора, който влетя на спирка Явор: Бил дрогиран с 3 вида наркотици и без книжка

 Ж.Димитров Установиха водача, който през днешния ден провокира злополука на спирка " Явор " във Варна и напусна местопроизшествието.

Лишен от право да ръководи МПС по адмистративен и правосъден ред 32-годишен варненец е управлявал лекия " Хонда ", който през днешния ден към 13,25 ч.,, кола спряла за слизане на пасажери и нанесе материални вреди по спирката, оповестиха от ОД Министерство на вътрешните работи - Варна.

Непосредствено след произшествието, лидерът е свалил регистрационните табели на автомобила си, след което го е укрил в региона над стадион " Варна ".

Малко по-късно, след оперативно-издирвателни дейности, автомобилът е открит и му е осъществен оглед. При установяването на притежателя му, същият е тестван с полеви тест за опиати, който е посочил, че лицето е употребило 3 типа опиати.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Лицето е арестувано за период до 24 ч., казусът е докладван на прокурор при РП- Варна. Пострадалият юноша е прегледан в болница, открити са комоцио и травми на глава и рамо, оказана му е здравна помощ и е ориентиран за домашно лекуване.

ОД Министерство на вътрешните работи - Варна благодари на многочислените жители, оказали подпомагане по случая.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР